Declaratieoverzicht

Zowel in de mobiele app als in de web applicatie heeft u twee verschillende overzichten: Declaraties en Rapporten. Deze overzichten geven u snel en eenvoudig inzage in de door u ingevoerde declaraties, rapporten, en de status hiervan.

Declaraties

Aangezien u alle declaraties periodiek gebundeld (in een rapport) dient in te dienen ziet u standaard bij het declaratie overzicht álleen de declaraties die nog niet in een rapport zitten. Zo weet u direct welke declaraties u nog aan een rapport dient toe te kennen. U kunt hier ook een filter toepassen om een snel overzicht te krijgen van de declaraties die u al wel aan een rapport gekoppeld zijn, of die al via een rapport ingediend zijn.

Rapporten

In het rapporten overzicht treft u al uw declaratie rapportages. Doorgaans wordt door de meeste organisaties een periode van 1 maand gehanteerd voor het indienen van declaraties. Een logische naam voor een rapport is in dat geval bijvoorbeeld ‘Augustus 2014’. Indien het een specifieke zakenreis betreft waar u de declaraties op wilt bundelen kunt u natuurlijk ook een rapport ‘Businesstrip New York’ aanmaken, om zo deze declaraties apart te hanteren.