Declaratieoverzicht

Zowel in de mobiele app als in de web applicatie heeft u twee verschillende overzichten: Declaraties en Rapporten. Deze overzichten geven u snel en eenvoudig inzage in de door u ingevoerde declaraties, rapporten, en de status hiervan.

Declaraties

Aangezien u alle declaraties periodiek gebundeld (in een rapport) dient in te dienen ziet u standaard bij het declaratie overzicht álleen de declaraties die nog niet in een rapport zitten. Zo weet u direct welke declaraties u nog aan een rapport dient toe te kennen. U kunt hier ook een filter toepassen om een snel overzicht te krijgen van de declaraties die u al wel aan een rapport gekoppeld zijn, of die al via een rapport ingediend zijn.

Rapporten

In het rapporten overzicht treft u al uw declaratie rapportages. Doorgaans wordt door de meeste organisaties een periode van 1 maand gehanteerd voor het indienen van declaraties. Een logische naam voor een rapport is in dat geval bijvoorbeeld ‘Augustus 2017’. Indien het een specifieke zakenreis betreft waar u de declaraties op wilt bundelen kunt u natuurlijk ook een rapport ‘Businesstrip New York’ aanmaken, om zo deze declaraties apart te hanteren.

Van werknemers wordt verwacht dat ze hun declaraties zelf indienen. Dit kan worden gedaan door op het betreffende rapport te klikken en vervolgens op de knop "Indienen" of in de app op het pictogram. Het rapport wordt dan ingediend bij de voor u ingestelde manager.

Filters

Wilt u de declaraties van een specifieke medewerker bekijken? Of wilt u alleen de uitgaven voor een bepaalde periode zien? U kunt dan een filter instellen. Ga hiervoor naar de rechterbovenhoek en klik op de zoekbalk. Hier kunt u kiezen tussen verschillende standaardfilters, zoeken naar een omschrijving of medewerker of een specifieke categorie selecteren.