Vergoedingen

Indien uw organisatie gebruikt maakt van vergoedingen of declaraties op basis van tijd kunt u gebruik maken van vergoedingen. Enkele voorbeelden van vergoedingen zijn consulting tegen een uurtarief, een vaste vergoeding voor aanwezigheid (presentiegeld) of draaien van een dienst tegen een vergoeding.

Vergoedingen toevoegen

Bij Beheer » Vergoedingen » Toevoegen kunt u in het onderstaande menu vergoedingen toevoegen.

vergoedingen

Eerst geeft u de vergoeding een herkenbare naam, bijvoorbeeld: 'presentiegeld sales' of 'uren vrijwilligers'. Hierna kan gekozen worden om het tarief in te stellen per eenheid (minuten, uren, dagdelen, dagen en keren). Dit maakt de vergoedingen erg flexibel. Het tarief kan tevens vastgezet worden. Per vergoeding is ook in te stellen welke velden voor een werknemer zichtbaar zijn en velden kunnen ook worden vastgezet. Zo is het mogelijk om aan een vergoeding een vaste categorie en project te koppelen.

Aan een vergoeding kunnen ook bepaalde eisen gesteld worden. Zo kan het voor de declarant verplicht worden een omschrijving, document, categorie en/of project in te vullen.

Als een werknemer een vergoeding indient waarbij een verplicht veld niet is ingevuld dat wordt er een waarschuwing getoond dat het veld ingevuld dient te worden.

Tenslotte is het ook mogelijk om vergoedingen toe te wijzen op specifieke groepen. Deze groepen kunnen rechtsonder geselecteerd worden. Meer informatie over groepen vindt u bij Groepen- en rollenbeheer.